Nieuwe trainingsjasjes trainers/coaches!
 
Zonder onze trainers en coaches, zijn wij als vereniging nergens. Afgelopen 2 weken hebben wij alle trainers en coaches voorgesteld via onze Facebookpagina en vandaag zijn deze trainers en coaches letterlijk in een nieuw jasje gestoken.
Wij willen onze trainers en coaches via deze weg bedanken voor hun betrokkenheid en inzet bij onze vereniging. Heel veel succes komend seizoen en maak er iets moois van! ?‍♂️??
 
Deze trainingsvesten met bedrukking van ons verenigingslogo zijn afkomstig van Rovi Sport!
 
vesten 2Vesten trainers

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Rabo ClubSupport. Vanaf 5 oktober kan er dan ook weer gestemd worden. Houd onze Facebookpagina en/of website in de gaten voor meer informatie!

En niet vergeten te stemmen natuurlijk (dit gaat alleen als je zelf ook een rekening hebt bij de Rabobank)!

 

RaboClubSupport

Sponsor in de Spotlight: Transpo Nuth

Transpo Nuth is een dienstverlener die, met 95 goed opgeleide vakmensen en met 85 eigen motorwagens, in vele gespecialiseerde markten thuis is. Door een betrouwbare en klantgerichte manier van werken en het continu streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiency en opleiding van hun medewerkers, laten ze niets aan het toeval over. Dit vormt de basis van hun succes. 

Transpo Nuth kent zes afdelingen:

  1. Losgestorte goederen: bestratingmaterialen, zand, grind en mineralen. Uitgevoerd zowel met kippers, containerwagens als betonmixers.  
  2. Exceptioneel transport: zowel lengte transport tot 47 meter als breedte-, hoogte- en zwaartransport.  
  3. Dienstverlening voor industrie en bouw: vervoer met open wagens met eigen laad- en loskranen, mogelijkheden tot 100 tonmeter en een vlucht tot 32 meter. Uiteraard gebeurt alles met gecertificeerd materieel en met gekwalificeerd personeel. Dienstverlening aan de glasproducenten voor het vervoer van bewerkt glas op bokken en het vervoer van tijdelijke accommodaties voor de verhuurbranche en bouwbedrijven.  
  4. Gespecialiseerd transport: dienstverlening voor ziekenhuizen, elektronica- en de bierindustrie.  
  5. Internationaal transport: vervoer met speciaal hiervoor uitgeruste opleggers van staal en staalgerelateerde producten zoals plaatstaal, coils, constructiewerk, overbreed en lang materiaal. Door de multifunctionaliteit van met name de Tautliners/huif opleggers, deels met laadklep of kooiaap, zijn wij echter ook perfect in staat andere producten zoals zak- of palletgoed te vervoeren.  
  6. Euroconvoy-service: nationale en internationale begeleiding door het verkeer, met 7 begeleidingswagens, van exceptionele transporten. De begeleiders zijn gediplomeerde transportbegeleiders, die gecertificeerd zijn voor zowel exceptioneel transport als verkeersregelaar bij evenementen.

Via deze weg willen wij Transpo Nuth nog eens extra bedanken voor de sponsoring!

Wilt u meer informatie over de dienstverleningen van Transpo Nuth? Neem dan een kijkje op de website.

Sponsor in de Spotlight: Preuverie in de Wiesj

Aan de Wissengrachtweg 6 in Hulsberg lag eerst een vervallen boerderij, totdat dit omgetoverd werd tot Preuverie in de Wiesj, een multifunctionele locatie. Een ideale plek voor ontbijt, lunch, diner, tapas of borrel, maar ook feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen en koffietafels. Laat u hier begroeten door de (jonge) weidedieren en de mooie omgeving. Warmte, gezelligheid en ontspanning. Dat is 'in de Wiesj'.

Sinds 2019 is Preuverie in de Wiesj ook te zien bij ons in de sporthal. Preuverie in de Wiesj is namelijk shirt sponsor van ons D1 team. Daar zijn we heel trots op!

Sponsorfoto D1

Via deze weg willen wij Preuverie in de Wiesj nog eens extra bedanken voor de sponsoring!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij Preuverie in de Wiesj? Neem dan een kijkje op hun website of Facebookpagina,

Wist u dat, tijdens deze Corona periode, u bij Preuverie in de Wiesj ook eten kunt bestellen? De bestellijst is te vinden op hun website en Facebookpagina, Het is zeker de moeite waard, om tijdens deze zware tijden voor de horeca, de plaatselijke ondernemer te steunen! 

 

 

Spelregels om weer veilig samen te sporten

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Hier hebben wij, als vereniging, op ingespeeld en zijn weer voorzichtig begonnen met training geven in de buitenlucht, voor onze jeugd tot 13 jaar. De trainers, ouders/verzorgers en sporters moeten zich wel aan een aantal richtlijnen houden. Hieronder vinden jullie deze richtlijnen. Wij hopen dat iedereen zich aan deze richtlijnen houdt, zodat we veilig samen kunnen sporten.

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar de site van NOC*NSF, hier staat alles duidelijk uitgelegd! 

Spelregels om weer veilig samen te sporten

 

 geruba chocolade logo Logo sponsor Preuverie In de Wiesj 1 logo curfs fysio small

 Logo sponsor RR goed

 

 
logo transpo nuth  logo Rovi sport